Един от най-талантливите футболисти на Аржентина - 18-годишният Лаутаро Ронки, се

...
Един от най-талантливите футболисти на Аржентина - 18-годишният Лаутаро Ронки, се
Коментари Харесай

Кошмарна новина от родния град на Меси - простреляха голям талант, той се бори за живота си

Един от най-талантливите футболисти на Аржентина - 18-годишният Лаутаро Ронки, се бори за живота си, откакто беше прострелян от незнайни въоръжени мъже в заведение в Росарио, родният град на Лионел Меси.

Ронки, който е футболист на Расинг, е бил в компанията на приятеля си Ерик Диас, когато въоръжени мъже са нахлули в заведението и почнали да стрелят. Един от патроните е уцелил аржентинския гений в главата, а шест са попаднали в тялото, докато Диас е погубен след изтрел в главата.

Младият футболист незабавно е приет в болница и е в сериозно положение, обвързван е с респиратор, като към този момент е претърпял интервенция на главата в клиниката " Клементе Алварес " в Росарио.

Младият нападател означи 12 гола за Б тима на Расинг този сезон и се очакваше скоро да пробие в първия тим на Фернандо Гаго. Той бе в полезрението на няколко европейски клуба.

Един от нападателите е задържан, тъй че полицията занапред ще проверява претекстовете за офанзивата, а заместник-директорът на клиниката в Росарио разгласи, че футболистът има " увреждания на централната нервна система и ако успее да се пребори за живота, въпросът е какви последици ще има това върху тялото му ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР